- Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten

 

In de praktijk werk ik met de producten van puur vera.  Een hollands product op basis van aloë vera, gecombineerd met speciale bestanddelen. Het verzacht de huid en hydrateert. Bevat geen parabenen, ook geschikt voor mensen met eczeem, psoriasis of diabetes. De producten zijn te verkrijgen in de praktijk.

 

PUUR VERA VOETENCRÈME 100ml   €12,50

Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing. De crème is geurloos, trekt zeer snel in. Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.

 

PUUR VERA HIELCRÈME 100ML  €12.50

Puur Vera hiel crème dringt diep door in de lagen van de huid en herstelt zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet, tevens gehydrateerd en verzacht de crème .

PUUR VERA UREUM VOETCRÈME 100ML    €14.00

Herstellende en vochtinbrengende creme door de combinatie van Ureum en pure Aloe Vera. Geschikt voor droge en ruwe huid. Vermindert drukplekken en eelt.

PUUR VERA  anti-VOETSCHIMMEL CRÈME 100ML €20.00

De voetschimmel creme helpt voetschimmel te voorkomen en dringt diep in de huid, verzacht en hydrateert de huid voor herstel van pijnlijke jeukende voeten.

PUUR VERA VOETMASKER/CRÈME 100ML   €13.75

Honing werkt wond genezend en heeft een zeer sterke anti bacteriële werking. Kaneel werkt kramp verlichtend en stimuleert de bloedsomloop. Gecombineerd maken zij ons Puur Vera Honing / Kaneel voet crème tot een kalmerende en ontspannende crème, die de huid voedt en herstelt.

PUUR VERA VERWARMENDE VOETCRÈME 100ML   €12.50 

De crème trekt zeer snel in en herstelt droge en gebarsten voeten. De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid waardoor het uren lang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter.

PUUR VERA HANDCRÈME 50ML    €6.50 

Een heerlijke crème voor dagelijks gebruik, maakt droge,schrale handen weer glad en zacht. Is geschikt voor gevoelige handen en trekt snel in.

 

LA REINE HONINGCREME

 

 

LA REINE HONING VOETCRÈME 100ML   €11.00

Last van droge, zere voeten met kloofjes en zweetvoetengeur? Sport je veel of doe je mee aan lange wandeltochten? Smeer je voeten dagelijks in met honing voetcreme om je voethuid klaar te stomen. vooraf, tijdens en als nazorg. Deze onderhoudscreme is geschikt voor dagelijkse voetzorg. 

 • verzacht droge voeten
 • verlicht branderige voeten
 • helpt bij zweetvoeten
 • voorkomt blaarvorming
 • masseert makkelijk in de huid

 

 

HONINGCRÈME HANDCRÈME 100ML   €11.00

Elke tube la reine creme bevat 100% pure honing, gemaakt uit nectar van bloemen van Hollandse bodem. Voor een huid die zijdezacht aanvoelt. Deze intensief werkende creme wordt snel door de huid opgenomen. De huid blijft wel ademen. De creme is zuinig in gebruik, plakt niet, is niet vet en ruikt lekker naar sinaasappel en mandarijn.

 • trekt snel in en plakt niet
 • ruikt lekker sinaasappeltjes fris 
 • met verzachtende honing
 • vormt een beschermend laagje
 • maakt de huid soepel en zacht

 

 

PROPOLISCRÈME 100ML   €15.95

Propolis het grote geheim van onze bijen. De probleemoplosser van top tot teen! Speciaal voor de dagelijkse verzorging van extreem droge huid, rode ruwe schrale plekken met schilfers, kloofjes. Bij (jeugd) puistjes en onzuivere huid op gezicht en ander huidongemak op elleboog, knieholten en nek op handen, onderrug, knieën en voeten.

 • trekt goed in, voelt niet vet
 • verzorgt ruwe en schrale huid
 • intensief herstellende crème
 • voor de huid van top tot teen
 • maakt de huid soepel en zacht